vineri, 9 septembrie 2011

NOUTATI!!!

Dragi elevi,
Ne intalnim luni,12 septembrie 2011, ora 9:00,in curtea scolii pentru festivitatea de deschidere a noului an scolar.

Am pentru voi o veste grozava. Am primit certificatele de recunoastere nationala, si in octombrie si europeana, pentru proiectele Hide and Seek in the Castle, Sightseeing Through Emails, Children's Songs Across Europe.

Sunt sigura ca, daca as fi aplicat pentru Quality Label (asa cum se numesc) si pentru celelalte proiecte, am fi obtinut recunoasterea, pentru ca ati muncit mult si sunt proiecte foarte bune, dar am dreptul la maximum 3 aplicatii.
Luni am o surpriza pentru voi, in legatura cu acest subiect.

miercuri, 7 septembrie 2011

Cantec - Colours (the Busy Beavers)

Mie mi-a placut acest cantec. Sper sa va placa si voua. Asa repetati culorile in limba engleza intr-un mod mai placut.

duminică, 4 septembrie 2011

scrisoare deschisa - Succes in noul an scolar!

Dragii mei elevi,
A sosit luna septembrie si, odata cu ea, incepe un nou an scolar. Suntem impreuna de 3 ani, timp in care ati invatat multe lucruri noi si, sper eu, interesante.
Anul scolar care s-a incheiat in iunie a fost unul plin de realizari, cu proiecte extraordinare, as zice eu,cu rezultate foarte bune la concursurile scolare.
In clasa a IV-a veti avea mai mult de invatat, discipline noi (istoria si geografia)dar impreuna vom reusi mereu- sunt sigura de acest fapt.
In acest moment va urez succes si abia astept sa ne reintalnim luni, 12 septembrie, si sa pornim impreuna la drum . Va fi ultimul an scolar pe care il vom petrece impreuna, dar sunt sigura ca il vom face de neuitat.
SUCCES!!!
VD